ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Καθοριστικός ο κόσμος»

Ο κόσμος ήταν καθοριστικός και η ομάδα έδωσε το… κάτι παραπάνω για αυτούς που βρέθηκαν στο Βερολίνο, σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Κομβικής σημασίας νίκη, χαρακτήρισε τη χθεσινή για τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας άσος.

Γιάνκοβιτς: «Καθοριστικός ο κόσμος»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πρόλαβε… το αεροπλάνο και έγραψε στο προσωπικό του blog στο σαιτ της ΚΑΕ για τη μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» χθες στην O2 Arena, αλλά και για τον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους,

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν μια κομβικής σημασίας νίκη αυτή που πετύχαμε στο Βερολίνο. Ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, κάτι που είχαμε επισημάνει ξανά από αυτό εδώ το βήμα.

Γράφω… τρέχοντας για να προλάβουμε το αεροπλάνο από τη Ζυρίχη για την Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ένα παιχνίδι το οποίο στο τέλος πιστεύω ότι θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό.

Πέραν της πολύ καλής μας εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονο, καθοριστικής σημασίας ήταν και η παρουσία του κόσμου μας στις εξέδρες της O2 Arena. Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα και αγωνίζεσαι μακριά από την έδρα σου, να γυρίζεις το βλέμμα σου και να βλέπεις ένα δυναμικό κοινό να σε στηρίζει. Ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά οφείλεις να προσπαθείς και γι αυτούς. Αν υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Με τέτοια στήριξη πρέπει να δώσεις το 110%.

Τώρα, μας απασχολεί το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, αυτό με τον Κολοσσό Ρόδου. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Μετά ακολουθεί το πιο κρίσιμο ματς, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, με τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα μας. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε προκειμένου να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Αυτός ήταν και ο στόχος μας από την αρχή. Να υπερασπιστούμε το σπίτι μας στον βαθμό του δυνατού και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μακριά από αυτή.

Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.