ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ανταγωνιστικός για ένα οκτάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, για την 12η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και φάνηκε ανταγωνιστικός μόνο για ένα οκτάλεπτο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 16-7.

Ανταγωνιστικός για ένα οκτάλεπτο

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αυτό φάνηκε και στο μεταξύ τους ντέρμπι. Το «τριφύλλι» κατάφερε να κοντράρει τον Ολυμπιακό μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη, πραγματοποίησαν πολύ καλό πρώτο οκτάλεπτο και αφού άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση με τον Κομάντινα, στην συνέχεια έμειναν μπροστά στο σκορ μέχρι το 2-3, με γκολ του Παπαδόγκωνα. Η πρώτη περίοδος ωστόσο έληξε με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ, αφού ο Φουντούλης με δύο σερί γκολ έκανε το 4-3.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, αφού ο Ολυμπιακός σκόραρε συνέχεια, με τους παίκτες του «τριφύλλιου» να μην μπορούν να απαντήσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να βρεθεί να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 10-3.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παπαδόγκωνας σκόραρε για το 10-4, αλλά με γκολ του Μουρίκη και του Φουντούλη ο Ολυμπιακός έκλεισε την 3η περίοδο με το σκορ στο 12-4.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Στην τελευταία περίοδο δεν μπορούσαν να αλλάξουν και πολλά πράγματα στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες ωστόσο να σημειώνουν αρκετά γκολ. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 16-7 και τον Κώστα Λούδη να έχει αρκετά παράπονα από τους παίκτες του για την ήττα, αφού ουσιαστικά όπως είπαμε το «τριφύλλι» ήταν ανταγωνιστικό μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο του ντέρμπι.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-0, 2-1, 4-3

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Γούνας 1, Γαλανίδης, Δερβίσης.

Παναθηναϊκός: Καραμπέτσος, Κομάντινα 2, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ