ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον πρώτο λόγο για Γκαλίτσιο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση του Γιώργου Γκαλίτσιου.

Τον πρώτο λόγο για Γκαλίτσιο

Οι «πράσινοι» παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του Γκαλίτσιου, με τον Έλληνα αμυντικό να μην έχει συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την Λόκερεν, παρά τις αναφορές των δημοσιευμάτων από το Βέλγιο που μιλούσαν για το αντίθετο.

Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα ώστε να κάνει δικό του τον παίκτη και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο Λεωνίδας Βόκολος ετοιμάζει το ταξίδι του για το Βέλγιο.

Ο Γκαλίτσιος όντως είχε συζητήσεις με την Λόκερεν, αλλά δεν επιθυμεί να παραμείνει παίκτης της ομάδας και πιθανότερος προορισμός αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι ο Παναθηναϊκός.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα βρεθεί μάλιστα στο Βέλγιο τις επόμενες ημέρες, ώστε να καταθέσει την τελική πρόταση στον Γιώργο Γκαλίτσιο, του οποίου το συμβόλαιο με την Λόκερεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.