ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχεται το ντεμπούτο του Λαουάλ

Ο Γκάνι Λαουάλ είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του «εξάστερου» και αυτό θα πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κολοσσό.

Έρχεται το ντεμπούτο του Λαουάλ

Ο Αμερικάνος σέντερ δεν έχει δικαίωμα για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου του top-16 και έτσι το ντεμπούτο θα γίνει στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Α1, με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα τον Νίκο Παππά, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει ενοχλήσεις στο δάκτυλο του χεριού του και εχθές ακολούθησε θεραπεία.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου, καθώς σε λίγες ημέρες υπάρχει και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.