ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με στόχο την είσοδο στην τετράδα

Η 15η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών, βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την ΑΕΚ (20.00), στο κλειστό της Κυψέλης.

Με στόχο την είσοδο στην τετράδα

Οι «πράσινοι» που έχουν ως στόχο την είσοδο στην τετράδα ψάχνουν την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 6η θέση, πίσω από Φοινικά και την Κηφισιά και ψάχνει την ευκαιρία ώστε να «σκαρφαλώσει» στις πρώτες θέσεις της Α1.

Ο Σωτήρης Πανταλέων ζητάει συγκέντρωση και προσοχή ενόψει του αγώνα, ενώ όπως δηλώνει ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την νίκη και παράλληλα την καλή εμφάνιση:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μπορεί η ΑΕΚ να έχει τα προβλήματα της αλλά αυτό δε μας εφησυχάζει. Στη βαθμολογική θέση που ήταν η ΑΕΚ ήμασταν κι εμείς και ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν πάρουμε νίκη θα έρθουμε πιο κοντά στην 4αδα αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μέχρι την ολοκλήρωση του. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση και τη νίκη. Ο αγώνας του Α΄γύρου ήταν διαφορετικός καθώς από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει στην ΑΕΚ πολλές αλλαγές», δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.