ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας»

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να τελειώνει τον αντίπαλο όταν δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο όπως ανέφερε ήταν σίγουρος για τη νίκη στο ημίχρονο, κάτι που μετέφερε και στους παίκτες του.

«Πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας»

Ο «Ολλανδός» επίσης αναφέρθηκε και στον Μπούρμπο, τον Ζέκα και την… πονεμένη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και στον Μλάντεν Πέτριτς. Συνεχάρη τον Μάκη Χάβο για την εικόνα του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά:                                                                           

«Παίξαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Υο γεγονός ότι τους εγκλωβίσαμε και δεν είχαν τελική είναι σημαντικό, κάτι που είναι σημαντικό για την αμυντική μας λειτουργία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επίθεση δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, υστερήσαμε στην τελική πάσα, στο πρώτο μέρος κάναμε μια καλή φάση και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να έχουν υπομονή και την ισορροπία που είχαμε στο πρώτο μέρος και ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει το γκολ, όπως και έγινε.

Δείξαμε ωριμότητα αλλά καλό είναι όταν δημιουργείς πολλές φάσεις και το καλό είναι ότι εμείς το κάνουμε αυτό, να τις τελειώνουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να είμαστε πια, πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Παναιτωλικού και τη γνώμη του για την ομάδα του Μάκη Χάβου:

«Έχει αρκετούς καλούς παίκτες, δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, κάνει μια εξαιρετική πορεία και πιστεύω ότι θα βρεθεί στην τελική 5αδα. Ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, έχουν πλάνο, είναι δύσκολο να τους νικήσεις. Έχουν αλλάξει τη φιλοσοφία τους από πέρσι, όπου έπαιζαν πιο πολύ στη κόντρα, φέτος παίζουν πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Χάβο».

Για το αν σκέφτεται να μονιμοποιήσει τον Ζέκα στα δεξιά της άμυνας:

«Είναι μια θέση που μας προβληματίζει. Δεν έχουμε σταθερότητα και καλή απόδοση, ευτυχώς έχουμε λύσεις εκεί, αλλά για το επίπεδο που θέλουμε να παίξουμε έχουμε πρόβλημα. Έχουμε επιλογές και με την επιστροφή του Μαρινάκη. Εγώ αυτό που ζητάω από τα παιδιά είναι να βγαίνουν και να χαίρονται το ματς, αλλά από ένα σημείο και μετά πρέπει να δείχνουμε και την ποιότητα πουν έχουμε».

Για τον Πέτριτς:

«Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη. Ήρθε στη θέση του Φιγκερόα πέρυσι για να παίξει φορ, με τον στόχο τότε να είναι να μείνει φιτ και υγιής. Έχει παίξει σε περίπου 32-33 παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένας παίκτης που είναι εγκεφαλικός και πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τον αξιοποιήσουμε, αλλά παράλληλα να μην χάνουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού μας. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τα παιδιά παίζουν για να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και αυτό είναι το σημαντικό».

Για την αλλαγή του Μπούρμπου και την κατάσταση του Λαγού:

«Ο Λαγός πονούσε στο πέλμα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Θα το αξιολογήσουμε αύριο αυτό. Το θέμα με τις κάρτες είναι για μας σημαντικό. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν… και γι΄ αυτό δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο, για να μην χαλάσει η ισορροπία της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.