ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Σεβασμός στον Κολοσσό…»

Το ματς με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, αλλά και την άφιξη του Λαβάλ στο τριφύλλι, σχολίασε ο Έι Τζέι Σλότερ, στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σλότερ: «Σεβασμός στον Κολοσσό…»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε και στο διάστημα της απουσία του, λόγω τραυματισμού, ενώ για το νέο απόκτημα του τριφυλλιού, Γκάνι Λαβάλ, τόνισε πως θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σλότερ στο blog του:

«Χαιρετώ όλους τους Έλληνες φίλους του μπάσκετ

Ήταν κάπως περίεργη η περίοδος που πέρασε για μένα, έστω κι αν δεν κράτησε πολύ. Και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί υποστήριξαν την ομάδα μας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τραυματισμούς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφέρομαι στον αγώνα με τη Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα. Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να βρίσκεται στον πάγκο και απλώς να κοιτάζει τον αγώνα. Είναι πολύ σκληρό να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου. Όμως είμαι ευγνώμων στα παιδιά γιατί νικήσαμε σε έναν κρίσιμο αγώνα και μάλιστα μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγώνα για το Ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι ήταν ευκολότερο για μέρα να αναρρώσω και να ετοιμαστώ για τις επόμενες προκλήσεις μας. Βεβαίως έχουμε ένα καινούργιο μέλος στην ομάδα μας κι αναφέρομαι στον Γκάνι Λαουάλ. Θέλω να καλωσορίσω τον Γκάνι, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει ενώ εμείς, ως συμπαίκτες του, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αισθανθεί άνετα από τις πρώτες του στιγμές στον Παναθηναϊκό.

Για εμάς κάθε αγώνας είναι και μια νέα πρόκληση και κάπως έτσι συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Κολοσσό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε.

Τέλος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ξεχωριστή στιγμή. Την περασμένη Τρίτη, μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ, μετά την πρωινή προπόνηση πήγαμε πρώτα να γευματίσουμε κι ακολούθως κατευθυνθήκαμε στις Σχολές Μωραϊτη όπου μας είχαν προσκαλέσει. Ήταν σπουδαίο να συναντήσουμε εκεί τα παιδιά και να μας ρωτάνε για την καριέρα μας, τα όνειρά μας, τη ζωή μας μέσα κι έξω από το μπάσκετ. Είναι πολύτιμο να δίνεις συμβουλές στους μαθητές. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου μας και είμαστε υποχρεωμένοι να τους βάζουμε στο σωστό δρόμο.

Για εμένα και τον Τζέιμς ήταν μια μεγάλη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μας χειροκρότησαν. Βεβαίως, τους περιμένουμε στο γήπεδο…

Αυτές τις φωτογραφίες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εβδομάδα… Εγώ και ο Τζέιμς ενώ γευματίζουμε και στη συνέχεια με τα παιδιά στις Σχολές Μωραϊτη. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ «ευχαριστώ» στους μαθητές και στους καθηγητές επίσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...