ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Mr. Golden goal…

Ο Μλάντεν Πέτριτς, έχει περάσει από την… κόλαση στον παράδεισο, αφού έχει μεταμορφωθεί, χαρίζοντας συνεχώς βαθμούς στο «τριφύλλι».

Mr. Golden goal…

Ο Κροάτης αναγεννήθηκε στο ματς του Αγρινίου (4/12), όταν με δική του κεφαλιά, έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και έκτοτε πάει με… τα φρένα σπασμένα, καθώς έχει σκοράρει 5 γκολ (συνολικά έχει 7 τέρματα) και έχει μοιράσει 3 ασίστ, παίζοντας μάλιστα σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, πλην αυτής του σέντερ φορ.

Η τοποθέτηση του Πέτριτς σε θέση πίσω από τους επιθετικούς είναι κάτι που δοκιμάστηκε και δουλεύτηκε από το καλοκαίρι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με τον Κροάτη να ξεκινάει και στα δύο φιλικά στην Πολωνία, σε αυτή τη θέση (κορυφή του ρόμβου).

Παρά το γεγονός πως αυτό το σχήμα δεν του «βγήκε» του Αναστασίου, αρχικά, πλέον φαίνεται πως η σκέψη του βρίσκει εφαρμογή. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς δε, πως ο Πέτριτς στο πρώτο μισό της σεζόν, ήταν μία έξω… μία μέσα, με αποτέλεσμα να μην βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη στιγμή που είναι υγιής, παρότι δεν έχει τα τρεξίματα, δείχνει ότι με την ποιότητα του, ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο.

Μέχρι στιγμής, ο Μλάντεν Πέτριτς έχει χαρίσει 12 βαθμούς στην ομάδα του στα ματς με Παναιτωλικό (εκτός-εντός), Λεβαδειακό (εντός) και Πανιώνιο (εντός). Επίσης έχει σκοράρει στα ματς με Εργοτέλη, Πλατανιά και Πανθρακικό (όλα εντός).

Αναλυτικά τα γκολ του Πέτριτς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

31/8/2014: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

4/12/2014: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1

14/12/2014: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0

11/1/2015: Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0

14/1/2015: Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0

1/2/2015: Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 3-0

8/2/2015: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1-0

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.