ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πέντε μετάλλια για τα «πράσινα δελφίνια» (pics)

Ο απολογισμός των αθλητών κολύμβησης του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό του χειμερινού πρωταθλήματος κατηγοριών, ήταν κάτι παραπάνω από θετικός. Πέντε μετάλλια για τους κολυμβητές του «τριφυλλιού».

Πέντε μετάλλια για τα «πράσινα δελφίνια» (pics)

Αναλυτικά:

«Πέντε μετάλλια, πλασαρίσματα στις οκτάδες των αγωνισμάτων και πολύ καλές επιδόσεις από όλους τους αθλητές μας ήταν ο απολογισμός από το πρώτο μισό του χειμερινού πρωταθλήματος κατηγοριών κολύμβησης που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο Σταμάτης Κούτσουλας που κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Παμπαίδων Β, στα 50μ, τα 100μ και τα 200μ πρόσθιο ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ροζίνα Στρακαντούνα στα 200μ Ελεύθερο κατηγορίας Παγκορασίδων Β.

Το καλύτερο όμως είχε μείνει για το τέλος, καθώς στο αγώνισμα 4×100μ μικτής ομαδικής το «τριφύλλι» κατέκτησε την πρώτη θέση δίνοντας μεγάλη μάχη μέχρι τον τερματισμό κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού, με τους αθλητές των δυο ομάδων να φωτογραφίζονται αγκαλιά μετά την απονομή του αγωνίσματος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους!».

kolimvisi pao
kolimvisi pao2
kolimvisi pao3
kolimvisi pao4
kolimvisi pao5
kolimvisi pao6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ