ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Να τον τρομάξει…

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον… στόχο του Παναθηναϊκού.

Να τον τρομάξει…

Ένα ακόμη σημαντικό εμπόδιο ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας και του ανταγωνιστικού Παναιτωλικού στην Λεωφόρο.

Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι το τριφύλλι πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στο σπίτι του, κάτι που αποδεικνύεται από τις 11 νίκες σε 12 ματς, το σερί νικών και το γεγονός ότι έχει να δεχτεί γκολ στο «κάστρο» του στο πρωτάθλημα από τις 30 Νοεμβρίου, το οποίο παρεμπιπτόντως σημείωσε ο Νίκος Καλτσάς με την Βέροια, αλλά σε λίγους μήνες θα φοράει το τριφύλλι και οι εμφανίσεις του δικαιώνουν αυτή την κίνηση.

Βέβαια η αντιστρόφως ανάλογη παρουσία εκτός έδρας έχει αφήσει τον Παναθηναϊκό στο -6 από την κορυφή και αυτό πρέπει να αλλάξει στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, αφού ακολουθούν επικίνδυνα παιχνίδια μακριά από το σπίτι του.

Θα πει κανείς, τι παραπάνω μπορούν να κυνηγήσουν οι πράσινοι πέρα από την 2η θέση και την πρωτιά στα πλέι οφ; Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και για να την ανοίξουμε πρέπει να συνυπολογίσουμε όλες τις παραμέτρους γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Αυτό που πρέπει να πετύχει οπωσδήποτε σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός κατά την άποψη μου είναι να περάσει αλώβητος από το Ηράκλειο και να νικήσει τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Μπορεί, είναι στο χέρι του και το οφείλει στον κόσμο και την ιστορία του να τρομάξει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι διαθέτουν την πιο μέτρια ομάδα των τελευταίων ετών…

Βέβαια ακόμη κι έτσι με το υποτιθέμενο -3 και εννέα παιχνίδια να ακολουθούν μετά το αιώνιο ντέρμπι δύσκολα θα… επιτραπεί στο τριφύλλι να προσπεράσει, αλλά είναι δεδομένο ότι θα πληγώσει τον εγωισμό και θα ταρακουνήσει τους απέναντι.

Βήμα βήμα λοιπόν, ας γίνει το διπλό επί του ΟΦΗ, όπου το κλίμα αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από εχθρικό και βλέπουμε για τα υπόλοιπα και το τι μπορεί να συμβεί.

Υ.Γ. Δεν έχω λόγια για τους συντάκτες του εμετικού πανό που ανέβηκε έστω και για λίγο στην Λεωφόρο και αφορούσε την Θ-7. Αυτές οι συμπεριφορές δεν ανήκουν σε Παναθηναϊκούς…

Υ.Γ. 1 Εμείς που γράφουμε τόσο καιρό και ο κόσμος που γκρινιάζει στην κερκίδα δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα με τον άνθρωπο Χρήστο Μπούρμπο, άλλωστε δεν ήρθε μόνος του στην ομάδα και είναι ξεκάθαρο ότι είναι φιλότιμος αθλητής. Ωστόσο, η φυσική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και η συνεχόμενη χρησιμοποίηση του κάνει κακό και στην ομάδα και στον ίδιο. Αντίθετα, στο αριστερό άκρο ο Χουχούμης βελτιώνεται συνεχώς και πλέον παίζει στα ίσια με τον Νάνο για την ενδεκάδα. Για τον Ζέκα δεν υπάρχουν λόγια, απλά μπράβο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE