ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θετικό γεγονός να υπάρχουν κορυφαίες συνεργασίες»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Κατσογιάννης μίλησαν για τη μέχρι τώρα συνεργασία του τριφυλλιού με τη Nova, αλλά και την επέκταση της συνεργασίας τους.

«Θετικό γεγονός να υπάρχουν κορυφαίες συνεργασίες»

O πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος και ο Διευθυντής λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Ηλίας Κατσογιάννης μίλησαν για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τη Nova και την επέκτασή της μέχρι το 2017, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια συνεργασία ανάμεσα σε δύο κορυφαίους ομίλους του αθλητισμού και της συνδρομητικής τηλεόρασης

Αναλυτικά όσα δήλωσαν τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Είναι φυσιολογικό να συνεργάζεται ο Παναθηναϊκός με τη Nova αφού η Nova είναι ένα κορυφαίο κανάλι. Χαιρετίζουμε αυτή τη συνεργασία. Η Nova ήταν ανέκαθεν κοντά στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και είναι πολύ θετικό να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες».

Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τον Παναθηναϊκό στόχος ήταν να είναι στην κορυφή, κάνοντας μεγάλες προσωπικές θυσίες για να επιτευχθεί αυτό. Όχι μόνο οικονομικές αλλά και με την παρουσία στο γήπεδο, ακόμη και με προβλήματα υγείας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την περίοδο Ομπράντοβιτς:

«Ο Ομπράντοβιτς ήταν σε άλλη εποχή. Έδεσε η χημεία όλων και παράχθηκε το αποτέλεσμα που όλοι γνωρίζουμε. Είχαμε άμεσο αποτέλεσμα και αυτό δίνει πίστωση για την επόμενη χρονιά. Το παρελθόν έχει δείξει πως στην Ελλάδα δεν περιμένουμε τα αποτελέσματα στον αθλητισμό και στον Πρωταθλητισμό».

Για το… βάρος του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό: 

«Η ομάδα έχει γίνει μύθος. Φαίνεται περισσότερο όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό. Λόγω της μη αντιπαλότητας στην Ευρώπη, αντίθετα με την Ελλάδα, σε σέβονται κάποιες φορές ακόμη περισσότερο από ότι και εδώ. Υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στην Ευρώπη από ότι υπάρχει στην Ελλάδα».

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: 

«Πολλούς μήνες τώρα πηγαινοέρχεται μια απόφαση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θυμάμαι ότι στην εκδίκαση ο πρόεδρος του δικαστηρίου του ΑΣΕΑΔ είχε πει ότι η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Εγώ θέλω να πω μόνο ότι οι αγώνες δεν είναι καλό να κρίνονται στα δικαστήρια, καλό είναι να παίζονται στα γήπεδα».

Για το «διπλό» στο Βερολίνο: 

«Μακάρι να παίζαμε πάντα μπάσκετ με τους Γερμανούς! Το πρώτο «διπλό» δεν είναι κάτι απλό. Πρέπει να δεις με ποιους παίζεις, τον όμιλο που έχεις. Στην κανονική περίοδο αν ήμασταν σε άλλο όμιλο θα είχαμε τέσσερα «διπλά». Οι νίκες έχουν διαφορετική σημασία. Δεν είναι το ίδιο να κερδίζω τη Σάσαρι στην έδρα της με το να κερδίζω τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Όπως έχουμε πει από την αρχή είναι μια μεταβατική περίοδος για τον Παναθηναϊκό τώρα. Θέλουμε να δούμε το μέλλον και να το συνδυάσουμε με αποτελέσματα. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα γίνει αυτό. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε στην πρώτη τετράδα και πως έρθουν κι άλλα «διπλά»».

Ο Διευθυντής λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε:

«Οι ελληνικές ομάδες έχουν αποδείξει ότι είναι στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν υπερβεί και τον ευρωπαϊκό χώρο. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα το οποίο ταιριάζει στον Έλληνα και στην ιδιοσυγκρασία του. Θέλει μυαλό και έχει σωματική επαφή. Πιστεύω πως παρά τις δύσκολες συγκυρίες θα μπορέσουν οι ελληνικές ομάδες να κρατηθούν σε τοπ επίπεδο».

Για την επέκταση της συνεργασίας με τη Nova έως το 2017:

«Είδαμε πως υπάρχει σωστή χημεία και… μαγιά. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη. Από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τη Novaσυναντηθήκαμε κάποιες φορές με τους ανθρώπους της Nova, με τους οποίους ταιριάζουμε σε φιλοσοφία. Είπαμε πως το σημαντικό είναι να μην περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θα παρακολουθεί την ομάδα του. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους όρους της συμφωνίας και είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τα κανάλια Novaπου θα έχουν στο μπουκέτο τους τον Παναθηναϊκό».

Για την εκπομπή λεπτό προς λεπτό της Novaγια τη BasketLeague:

«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει που και πότε παίζονται οι περισσότεροι αγώνες της αγωνιστικής. Είναι μια ουσιαστική και καλή κίνηση. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν, αυτά μας αρέσει να κοιτάζουμε. Θέλουμε να βλέπουμε μπροστά, στον στόχο που είναι να μπει το μπάσκετ ξανά για τα καλά στα σπίτια των Ελλήνων όπως κάποτε. Να έχουμε ένα Πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και το προϊόν που λέγεται ελληνικό Πρωτάθλημα μπάσκετ να ανέβει ακόμη ψηλότερα από ότι είναι ήδη».

Για τις πρωτοβουλίες όπως η «Ημέρα Φιλάθλου»: 

«Όσοι δουλεύουμε στην ομάδα θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού την καλύτερη εμπειρία όταν έρχονται να δουν έναν αγώνα της ομάδας. Θέλουμε να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους. Είναι σημαντικό πως δημιουργούμε φιλάθλους ως ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.