ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να πάμε στο ντέρμπι με ένα καλό σερί νικών»

Ο Ολυμπιακός υπάρχει στο μυαλό των «πρασίνων», αλλά προέχει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Λουκ Στιλ. «Θέλουμε να φτάσουμε στο ντέρμπι με ένα καλό σερί νικών», ανέφερε ο Άγγλος.

 «Να πάμε στο ντέρμπι με ένα καλό σερί νικών»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας πως αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αναφέρθηκε και στα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, λέγοντας πως πρώτα προέχει το ματς του Ηρακλείου και μετά το ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκ Στιλ:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν ένας δυνατός αγώνας αυτός με τον Παναιτωλικό. Ο αντίπαλος ήταν καλός, μας πίεσε, έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά τις σημαντικές νίκες που έκανε με τον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη. Εμείς εντάξει, δεν παίξαμε τρομερό ποδόσφαιρο, όμως κάποιες φορές αυτές οι νίκες είναι ακόμα καλύτερες. Πήραμε άλλους τρεις πόντους και αυτό μετράει».

Για το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου στη Λεωφόρο:

«Πολύ, πάρα πολύ. Είναι προνόμιο να παίζεις σε μια τέτοια έδρα, μπροστά σε τέτοιο κόσμο… Μιλάμε άλλωστε για ένα πολύ ιστορικό κλαμπ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ξεπεράσει τα 100 χρόνια ιστορίας. Κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας είναι ξεχωριστή! Ακόμα περισσότερο απ’ τη στιγμή που συνήθως κερδίζουμε».

Για το ματς με τον ΟΦΗ και την ατμόσφαιρα… που περιμένει εκεί τον Παναθηναϊκό:

«Έχω ακούσει κάποια πράγματα. Περιμένουμε ότι δεν θα είναι φιλικό το περιβάλλον. Δεν γνωρίζω την ιστορία των αναμετρήσεων ακριβώς, αλλά μου έχουν πει ότι υπάρχει μια πρόσφατη ιστορία σχετική με χρήματα (σ.σ. εννοεί τις προσφυγές σε βάρος του ΟΦΗ από παίκτες).

Για μένα είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθώ και να κάνω ότι μπορώ απ’ την πλευρά μου για να βοηθήσω να το κερδίσουμε. Θέλω να πω ότι μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχω ευχαριστηθεί την φιλοξενία.

Η βία προφανώς δεν είναι ο σωστός δρόμος και στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ, δεν έχω δει βία πέρα από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Όσο το πάθος είναι ελεγχόμενο, όλα είναι καλά».

Για το αν έχουν στο μυαλό τους το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ότι το ντέρμπι πλησιάζει. Δεν είναι εύκολο να μην το σκεπτόμαστε και να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είχα πει πριν μερικές αγωνιστικές ότι θέλουμε να πάμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με ένα καλό σερί νικών και να είμαστε κοντά τους και το καταφέρνουμε».

Μπορεί να πάει για κάτι παραπάνω… ο Παναθηναϊκός;

«Είμαστε δεύτεροι, έχουμε προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ένα πρώτο επίτευγμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ξεχωριστά σε κάθε ματς από δω και πέρα. Ο προπονητής επιμένει πολύ σε αυτό. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι απλά η… επόμενη προπόνηση, ούτε καν ο ΟΦΗ. Όμως όλα είναι πιθανά. Παίζουμε καλά, παίρνουμε νίκες. Έχει πολύ δρόμο ακόμα…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.