ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Φωνή και τίποτα παραπάνω»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή το βράδυ, σε ένα παιχνίδι που πολλοί φοβούνται τα παρατράγουδα λόγω της σχέσης του Ολυμπιακού με την ομάδα της Σερβίας.

Νέλσον: «Φωνή και τίποτα παραπάνω»

Ήδη η διοίκηση του Αστέρα έχει πει στον κόσμο του να μην δώσει το παρών στην  Ελλάδα και ενώ δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την δολοφονία οπαδού των Σέρβων στην Τουρκία.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον πάντως, που αντιμετωπίζει με τα «πράσινα» πλέον την πρώτη ομάδα του, τονίζει πως ο κόσμος του «τριφυλλιού» απλά θα φωνάξει τίποτα άλλο:  «Δεν έχω παρατήσει κάτι. Ξέρω την ειδική σχέση ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό και γι’ αυτό αναμένεται οι οπαδοί μας να φωνάζουν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά τίποτα παραπάνω. Δεν πιστεύω πως υπάρξουν… παρατράγουδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.