ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απόντας ο Χαραλαμπόπουλος

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα συνέχισε ο Παναθηναϊκός, με μοναδικό απόντα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που ένιωσε ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Παππάς.

Απόντας ο Χαραλαμπόπουλος

Οι «πράσινοι» ανέβασαν ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση καθώς όπως έχει τονίσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα η νίκη είναι επιβεβλημένη για το «τριφύλλι».

Η σημερινή προπόνηση λοιπόν, ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μια απουσία, καθώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Παράλληλα ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε γι’ ακόμα μια μέρα ο Νίκος Παππάς και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός και έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.