ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Αύριο η αναχώρηση για Βερολίνο

Το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσει η ομάδα παίδων πόλο του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο, όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της.

Αύριο η αναχώρηση για Βερολίνο

Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε ένα μήνα και η ομάδα του Νάσου Ηρειώτη θα βρεθεί στη Γερμανική πρωτεύουσα, ούτως ώστε να συμμετάσχει σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τις Neukölln και Potsdam.

Αναλυτικά:

«Στη Γερμανική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της παιδικής μας ομάδας, που αναμένεται να είναι το δυνατότερο και το πιο συναρπαστικό, ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει τον επόμενο μήνα.

Οι πολίστες του Νάσου Ηρειώτη αναχωρούν για το Βερολίνο το πρωί της Παρασκευής όπου και θα φιλοξενηθούν για 3 ημέρες, λαμβάνοντας μέρος σε ένα δυνατό προπονητικό τουρνουά με αντιπάλους δυο ομάδες επίλεκτων του Βερολίνου, την Neukölln και την Potsdam. 

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Για μας είναι ένα δυνατό τεστ πριν το πρωτάθλημα μας το Μάρτιο. Θα συμμετάσχουν δυνατές ομάδες όπως η Σπαντάου καθώς και μικτές της εθνικής Γερμανίας. Επίσης θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας»

Το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά:

Παρασκευή 13.02.2015 17:30 Neukölln – PAO Athens

Σάββατο 14.02.2015 13:30 BERLIN 2 – PAO Athens 15:00 BERLIN 1 – POTSDAM SC 16:45 BERLIN 1 – BERLIN 2 18:15 POTSDAM SC – PAO Athens

Κυριακή 15.02.2015 09:45 BERLIN 2 – POTSDAM SC 11:00 BERLIN 1 – PAO Athens».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ