ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, μίλησε για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του για να πάρει την νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ιβάνοβιτς: «Να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, αναφερόμενος στον Ερυθρό Αστέρα υποστήριξε πως πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες και τρέχει αρκετά, ενώ όπως είπε ο Παναθηναϊκός για να πάρει την νίκη θα πρέπει να είναι αρχικά συγκεντρωμένος στην άμυνα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Όπως είπατε κι εσείς ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να τρέξει πολύ, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες πάνω απ’ όλα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχουν υπομονή στην επίθεσή τους αν και θέλουν να παίζουν γρήγορα και θα πρέπει να έχουμε πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι προφανές ότι αν κερδίσουμε θα είναι πιο εύκολο το έργο μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι ασχέτως των παιχνιδιών που θα έχουμε μπροστά μας. Αν δεν παίξουμε άμυνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα έχουμε πρόβλημα, πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα σε όλα τα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.