ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Καλά προετοιμασμένοι για τον Ερυθρό Αστέρα»

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ιβάνοβιτς στον πάγκο των πρασίνων.

Γιάνκοβιτς: «Καλά προετοιμασμένοι για τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο νεαρός φόργουορντ του τριφυλλιού, αφήνει στην άκρη το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, άλλωστε μην ξεχνάμε πως αγωνίστηκε εκεί ο αείμνηστος πατέρας του Μπόμπαν και τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το τριφύλλι, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη βράβευση που του έγινε στο περσινό ματς των δύο ομάδων στο Βελιγράδι, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή αυτή, ως ιδιαίτερη στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «mondo.rs»:

Για την ιδιαίτερη σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί κι ο πατέρας μου έχει αγωνιστεί για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι φίλοι της ομάδας τον θυμούνται και τον αγαπούν ακόμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Από την άλλη όταν μπαίνω στο παρκέ, προσπαθώ να μην αφήνω τα συναισθήματά μου στην άκρη. Ποτέ δεν κοιτάω ποιος είναι ο αντίπαλός μου, αλλά προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στο έργο μας και στο τι μου έχει ζητήσει ο προπονητής μου».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα είναι διαφορετική αυτή η αναμέτρηση σε σχέση με την περασμένη σεζόν:

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές με την περασμένη σεζόν. Πρώτα απ’ όλα φέτος, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είναι από τη μεριά μας (σ.σ γελάει)! Όταν έχεις έναν καινούριο τεχνικό, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Ένας νέος τεχνικός, φέρνει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Φέτος, έχουμε ένα ρόστερ με νέους και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που είναι το μέλλον της ομάδα».

Όσο για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Στον κόουτς αρέσει η τελειότητα. Δουλεύουμε σκληρά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Όπου κι αν ήταν, στην Λαμποράλ, στην Μπαρτσελόνα, στη Λιμόζ είχε επιτυχίες. Δεν θα τον χαρακτήριζα σκληρό, αλλά πολύ φιλόδοξο. Όπως είπα είναι τελειομανής, μας ωθεί να δουλέψουμε σκληρά και να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι κι ως παίκτες».

Για τον Νέλσον:

«Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι άνθρωπος. Ήταν ο… αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα κι έχει σπουδαία καριέρα. Ο χαρακτήρας του είναι μοναδικός».

Για τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι ποιοτική ομάδα και συνολικά, αλλά κι ατομικά. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Όλα τα ματς στο TOP 16 είναι εξαντλητικά. Όλες οι ομάδες έχουν την ποιότητα για να φτάσουν σε μία νίκη και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Όσο για τους στόχους του Παναθηναϊκού:

«Κάθε παιχνίδι είναι μία δοκιμασία για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε πρόοδο σε κάθε επίπεδο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας. Πιστεύω αυτή η φιλοσοφία θα μας οδηγήσει στη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.