ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Ρεσάλτο»… στη Σύρο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Φοίνικα στο Σύρο (19:00, Novasports4) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της volleyleague, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες (27 βαθμούς), έχοντας αμφότερες τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην 4αδα.

«Ρεσάλτο»… στη Σύρο

Οι «πράσινοι» (έφτασαν χθες στη Σύρο) θέλουν να πάρουν τη… ρεβάνς για την ήττα/αποκλεισμό από τον Φοίνικα για το κύπελλο, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την τελική τετράδα αν και εφόσον κερδίσουν τους «πειρατές». Στο ματς του πρώτου γύρου στην Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με το «καθαρό» 3-0.

«Διαφορετικό ματς από αυτό του κυπέλλου»

Ο λίμπερο των «πρασίνων», Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τόνισε πως το ματς γίνεται σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν, ενώ υπογράμμισε πως θα είναι διαφορετικό από αυτό του κυπέλλου.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι πολύ διαφορετικό ματς από αυτό του Κυπέλλου. Για εμάς ίσως είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς, ένας αγώνας σε πολύ κομβικό σημείο. Είμαστε ισόβαθμοι και οι δυο έχουμε στόχο να μπούμε στην τετράδα. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη έδρα και την καλή ομάδα του Φοίνικα. Παραδοσιακά ξέρουμε πόσο χαίρονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Σύρο με την παρουσία μας εκεί και θέλουμε να τους καλέσουμε στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν σε ένα κρίσιμο για εμάς παιχνίδι!».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «πρασίνων», Σωτήρης Πανταλέων τόνισε:

«Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους. Ο Φοίνικας έχει μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα ντέρμπι. Ο αγώνας του Κυπέλλου δεν παίζει ρόλο. Έδειξε, όμως, πως ο Φοίνικας έχει βελτιωθεί σημαντικά με τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του. Η ομάδα μου είναι μέσα στο αρχικό της πλάνο κι αν πάρουμε τη νίκη θα κάνουμε ένα καλό βήμα για την 4αδα που από την αρχή ήταν υπέρβαση για μας».

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης Γραμματεία: Πιρπίνια.

Η αναμέτρηση στη Σύρο για την 16η αγωνιστική θα είναι 12η των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες με 7-4. Ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει στο νησί από τις 30 Ιανουαρίου 2010.

Η ιστορία των αναμετρήσεων:

14/12/2008: Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 2-3

14/3/2009: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 2-3

15/11/2009: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 3-0

30/1/2010: Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 2-3

7/10/2011: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 1-3

14/1/2012: Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 3-2

20/12/2012: Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 3-1

12/1/2013: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 0-3

23/11/2013: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 1-3

1/3/2014: Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός 3-0

22/11/2014: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 3-0

5/2/2015: Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου 1-3 (κύπελλο)

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.