Η ιστορία έχει… τραβήξει πολύ και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Το γεγονός πως το ΑΣΕΑΔ έχει αργήσει να εκδώσει την απόφαση προκαλεί απορίες, ωστόσο στο «τριφύλλι» είναι πεπεισμένοι, πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς όλη η Ελλάδα είδε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει πεντακάθαρα (όπως συμβαίνει συνέχεια άλλωστε) τον Ολυμπιακό μέσα στο παρκέ.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως η όποια απόφαση θα πρέπει να συνοδευτεί με ένα αιτιολογικό (όχι σαν αυτή του αθλητικού δικαστή, που έδωσε το ματς στα χαρτιά στον ΟΣΦΠ), ούτως ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος, με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η όποια απόφαση.

Εντωμεταξύ υπάρχει και το… μπάχαλο των ημερομηνιών, καθώς μέρες δεν περισσεύουν, λόγω και Ευρωλίγκας και ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην κόψη του χρόνου.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επανάληψη του αγώνα, οι απόψεις διίστανται, αλλά όσο καθυστερούσε η έκδοση της απόφασης τόσο φούντωναν οι φήμες. Σε κάθε περίπτωση μέσα στην μέρα, θα ανακοινωθεί η όποια απόφαση και στην περίπτωση που δεν αλλάξει, θα αποτελεί μια πρόκληση και ένα σκάνδαλο, το οποίο ο Παναθηναϊκός, δεν θα αφήσει να περάσει έτσι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS