ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Απ’ τα φαβορί για το Final-4 ο Παναθηναϊκός»

Ο φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα, Μπράνκο Λάζιτς, έχρισε τον Παναθηναϊκό, ως ένα από τα φαβορί για το Final-4 της Μαδρίτης, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

«Απ’ τα φαβορί για το Final-4 ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζιτς σε Σέρβικα ΜΜΕ:

«Έχουμε πολύ δύσκολο έργο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας και τις απουσίες των Γιόβιτς και Ντάνγκουμπιτς που ειδικά τελευταία έπαιζαν πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχει χάσει μόνο ένα ματς εκεί. Είναι ξεκάθαρα το φαβορί, αλλά δεν ήρθαμε σαν πρόβατα επί σφαγή.

Θέλουμε να δείξουμε αντίδραση μετά τις δύο ήττες μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Πέρσι χάσαμε δύο ματς στο νήμα. Στο Βελιγράδι ηττηθήκαμε στην παράταση, ενώ στο ΟΑΚΑ χάσαμε στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έχει αλλάξει πολύ από πέρσι κι έχει νέο προπονητή, ο οποίος είναι δεδομένης αξίας. Είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον πρώην συμπαίκτη του, Ντε Μάρκους Νέλσον είπε:

«Θα είναι παράξενο να παίξουμε με αντίπαλο τον Νέλσον. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και πολύ ικανός αμυντικός. Ο Σλότερ και ο Μπλουμς είναι σπουδαίοι σουτέρ, ενώ στη ρακέτα υπάρχουν παίκτες όπως ο Γκιστ και ο Μπατίστα. Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.