ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η ΚΕΔ συνεχίζει να προκαλεί»!

Διαβάστε πως αντέδρασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τον ορισμό του… πακέτου (Δημητρόπουλου, Τσολάκη, Σίπκα) στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

«Η ΚΕΔ συνεχίζει να προκαλεί»!

Εξοργισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την ΚΕΔ και τον ορισμό του Δημητρόπουλου, ως «άρχοντα» της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά και των Τσολάκη, Σίπκα, ως βοηθούς. Συγκεκριμένα, από το «τριφύλλι» τόνιζαν πως:

«Η ΚΕΔ συνεχίζει να προκαλεί με τους ορισμούς της στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας διαιτητή και βοηθούς που συστηματικά αλλοιώνουν αποτελέσματα και παρατηρητή που… δεν βλέπει τίποτα, δεν ακούει τίποτα. Από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μόνο ως «ειδική αποστολή» μπορεί να θεωρηθεί ο ορισμός του συγκεκριμένου «πακέτου» στην Κρήτη…».

Δεν έχουν και άδικο από το «τριφύλλι» αν δούμε το πρόσφατο παρελθόν του Δημητρόπουλου, ο οποίος σφύριξε το πιο αστείο πέναλτι στο ελληνική πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση Κέρκυρα – ΟΣΦΠ. Ήταν τότε που ο δημοσιογράφος, ο οποίος περιέγραφε το ματς, αναρωτήθηκε αν σφυρίχτηκε κόρνερ ή πλάγιο… Παράλληλα, ο κ. Δημητρόπουλος ερευνάται από τον ειδικό Ανακριτή για συμμετοχή σε διεφθαρμένα παιχνίδια!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει τον κ. Τσολάκη, ήταν φέτος στο Πλατανιάς – Παναθηναϊκός, όταν στο 2-2 έκοψε με εντελώς ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μέντες πριν αυτός κάνει το 2-3.

Ο Σίπκας ήταν αυτός που υπέδειξε το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ενώ, τέλος, ο κ. Γκρούτσης είναι ο τύπος του… «δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.