ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Παρασκευή και 13… η ημέρα της δικαίωσης!

Κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι και μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες αναμονής, η δικαιοσύνη ορθώς αποφάσισε την ημέρα που έπρεπε. Γράφει o «Ψυχίατρος».

Παρασκευή και 13… η ημέρα της δικαίωσης!

Παρασκευή και 13… Σημαδιακή η σημερινή ημέρα για όλο το φίλαθλο κοινό.

Ο Παναθηναϊκός η ομάδα που έχει μάθει να σέβεται τους νόμους και τους κανόνες, θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στον προημιτελικό του Κυπέλλου, παρά τις κακομαθημένες τακτικές των ερυθρολεύκων, να κλέψουν τη νίκη στα χαρτιά εκεί που μόνο αυτοί ξέρουν να κερδίζουν.

Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε και δικαίωσε το «τριφύλλι» για ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία, σαν νίκη των «αμούστακων» παιδιών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Οι πειραιώτες έκαναν τα πάντα προκειμένου να πάρουν μια κάλπικη νίκη. Μια ακόμα κάλπικη στα χαρτιά, εκεί που μόνο αυτοί ξέρουν να κερδίζουν σε όλα τα αθλήματα, ακόμα και στο πινγκ πονγκ! Ο Αθλητικός δικαστής δικαίωσε το «τριφύλλι» για τον κόπο και τον ιδρώτα που κατέθεσε στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και θα αντιμετωπίσει το δικέφαλο λοιπόν, σε μια προσπάθεια γι’ ακόμα ένα τρόπαιο, ενώ ο Ολυμπιακός, θα παραμείνει στη μιζέρια που τον έχουν καταδικάσει οι ίδιοι του οι διοικούντες.

Οι «πράσινοι» κυνήγησαν μέχρι τέλους την υπόθεση ως όφειλαν για τα 106+1 χρόνια της ιστορίας τους, αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του, στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Το κάρφωμα λοιπόν του Μπατίστα, θα τους στοιχειώνει ακόμα και στο ύπνο τους από δω και πέρα και αυτή τη φορά όχι μόνο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για λόγους ηθικής… αν ξέρουν τι σημαίνει «αυτή» η λέξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ