ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Θα μάθουμε μέσα από τα λάθη μας»

Στην ανάκαμψη του Ερυθρού Αστέρα, εξαιτίας της χαλάρωσης των παικτών του τριφυλλιού, στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ μετά το τέλος του αγώνα.

Γκιστ: «Θα μάθουμε μέσα από τα λάθη μας»

Ο φόργουορντ του τριφυλλιού στάθηκε στη χαλάρωση της ομάδας μετά το μεγάλο προβάδισμα στην αρχή του ματς, το οποίο καί έδωσε τη δυνατότητα στους αντίπαλους να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Παράλληλα, τόνισε πως πλέον το βάρος πέφτει στο ματς με την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει διακοπή στην Ευρωλίγκα, που θα δώσει την ευκαιρία στους πράσινους να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι δύσκολο να παίζεις με ένα μεγάλο προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες έτσι και ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στο παιχνίδι. Στο τέλος καταφέραμε όμως να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη. Θα μάθουμε από αυτό το λάθος μας. Μείναμε μαζί στα δύσκολα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ παίξαμε για τη νίκη, που ήρθε σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο». Για τη συνέχεια:

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.401 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχουμε διακοπή την επόμενη εβδομάδα οπότε θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε. Θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι. Συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Η Μακάμπι μας περιμένει θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον εαυτό μας και να κερδίσουμε το ματς». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.