ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Δείξαμε υπομονή στα τελευταία λεπτά»

Στην πίστη και την ψυχραιμία των παικτών του στα τελευταία λεπτά, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν σχολίασε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Ιβάνοβιτς: «Δείξαμε υπομονή στα τελευταία λεπτά»

Ο τεχνικός των πρασίνων αναφέρθηκε στα σημεία που έδωσαν τη νίκη στο τριφύλλι, ενώ σε ερώτηση για την απόφαση που δικαίωσε το τριφύλλι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ευγενικά δεν απάντησε και στάθηκε μόνο στη σημαντική νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός:

«Μια νίκη σημαντική για εμάς. Είχα πει πριν το παιχνίδι πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα και ταλέντο, ότι παίζει επιθετική άμυνα και είναι δυνατοί στο transition και πιστεύω πως μετά το 10′, ξεκίνησαν πραγματικά να αγωνίζονται.

Στην πρώτη περίοδο παίξαμε πολύ καλά, ήταν εύκολο το έργο μας και η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο οφείλεται σε δύο λόγους. Ότι ανέβηκαν οι αντίπαλοί μας και ότι εμείς αρκεστήκαμε στη διαφορά που ήδη είχαμε. Οι παίκτες που ήρθαν εκείνη τη στιγμή απ’ τον πάγκο δεν έδωσαν αυτά που περίμενα ότι θα έδιναν. Πολύ σημαντικό για εμάς ήταν η υπομονή που επιδείξαμε στα τρία τελευταία λεπτά και μας οδήγησαν στο ροζ φύλλο αγώνα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ:

«Θέλω να μιλήσουμε μόνο για την αποψινή μας νίκη που είναι πολύ σημαντική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...