ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τετράδα»

Για την αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού, μίλησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλου, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Φοίνικα.

Ανδρεόπουλος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τετράδα»

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» επεσήμανε πως η ομάδα πραγματοποιεί εκπληκτική προσπάθεια φέτος, ωστόσο τόνισε πως βάσει αποτελεσμάτων, η τετράδα είναι ένας πρακτικά ανέφικτος στόχος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για ισοβαθμίες. Δεν πήραμε ούτε αυτή τη νίκη εκτός έδρας, άρα ουσιαστικά δεν μπορούμε να μπούμε στην τετράδα. Πιθανότατα δεν το δικαιούμαστε κιόλας. Ο Φοίνικας κάνει μια υπέροχη χρονιά».

Για το πως αισθάνεται όταν αντιμετωπίζει τη Λαμία (σ.σ. ο Παναθηναϊκός την υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στην Κυψέλη), στην οποία ήταν πολλά χρόνια:

«Εμείς οι προπονητές όπου πάμε προσπαθούμε για το καλύτερο. Όταν αποχωρείς από μια ομάδα κρατάς τις ευχάριστες αναμνήσεις και τους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει, αλλά γυρίζεις σελίδα».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τη Λαμία: 

«Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αντίθετα με τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε εκτός. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την εκπληκτική προσπάθεια που κάνουμε φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.