ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά το ντέρμπι»

Ο Λουκ Στιλ μιλώντας στη Nova επεσήμανε ότι το μυαλό των παικτών του τριφυλλιού, θα στραφεί στο ντέρμπι μετά την Κυριακή και τον ΟΦΗ.

Στιλ: «Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά το ντέρμπι»

Ο Βρετανός τερματοφύλακας, τόνισε ότι όλη η προσοχή των παικτών του τριφυλλιού είναι στραμμένη στο ματς με τον ΟΦΗ και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι συνήθως στο ποδόσφαιρο, είναι να κοιτούν πολύ μακριά. Γνωρίζω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όμως οι παίκτες πάντα προσπαθούν να επικεντρωθούν στο ματς που ακολουθεί, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή όχι. Προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά την Κυριακή, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, σημείωσε:

«Περιμένουμε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι μακριά από την έδρα μας είναι δύσκολο, όμως παίζοντας στην έδρα του ΟΦΗ θα έχει αρκετά ενδιαφέρον. Παίξαμε πολύ καλά τις περασμένες εβδομάδες, συγκεντρώσαμε αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας όπως όλοι γνωρίζουν και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη φόρμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά ως ομάδα και το μυαλό μας είναι μόνο στους τρεις βαθμούς».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.