ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Δεν είναι αυτό που θέλω να βλέπω»

Δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα και την εμφάνιση της ομάδας ο Κώστας Λούδης, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του λίγο μετά την νίκη με 6-4 απέναντι στο Καλαμάκι.

Λούδης: «Δεν είναι αυτό που θέλω να βλέπω»

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως δεν βλέπει αυτό που θα ήθελε από τους παίκτες του και όπως τόνισε το μόνο που κρατάει από σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί. Πλέον όλοι ψάχνουν για την βελτίωση στο παιχνίδι που έρχεται απέναντι στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι μας ξαναέφεραν στην 2η θέση. Δεν ήταν καλή η ομάδα, δεν είχε ρυθμό, ενέργεια, νεύρο για να παίξει ένα παιχνίδι Α κατηγορίας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Παρότι έδειξε μια συγκέντρωση στα τρία 8λεπτα και κρατήσαμε το Καλαμάκι στα 2 γκολ από εκεί και πέρα πιστεύω το ότι χάναμε πολλές ευκαιρίες μπροστά και δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το σκορ και να γίνει 7-2, 8-2, έδωσε την ευκαιρία στο Καλαμάκι να βάλει κάποια γκολ και να μπει ουσιαστικά μέσα στο παιχνίδι.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι η εικόνα της ομάδας που θέλω να βλέπω. Θέλω να ελπίζω ότι στο επόμενο ματς θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι εκτός έδρας με την Γλυφάδα, η οποία είναι πολύ διαφορετική από τον πρώτο γύρο και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Όμως αν έχουμε εμφάνιση όπως η σημερινή θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.