Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως δεν βλέπει αυτό που θα ήθελε από τους παίκτες του και όπως τόνισε το μόνο που κρατάει από σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί. Πλέον όλοι ψάχνουν για την βελτίωση στο παιχνίδι που έρχεται απέναντι στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι μας ξαναέφεραν στην 2η θέση. Δεν ήταν καλή η ομάδα, δεν είχε ρυθμό, ενέργεια, νεύρο για να παίξει ένα παιχνίδι Α κατηγορίας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Παρότι έδειξε μια συγκέντρωση στα τρία 8λεπτα και κρατήσαμε το Καλαμάκι στα 2 γκολ από εκεί και πέρα πιστεύω το ότι χάναμε πολλές ευκαιρίες μπροστά και δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το σκορ και να γίνει 7-2, 8-2, έδωσε την ευκαιρία στο Καλαμάκι να βάλει κάποια γκολ και να μπει ουσιαστικά μέσα στο παιχνίδι.

Δεν είναι η εικόνα της ομάδας που θέλω να βλέπω. Θέλω να ελπίζω ότι στο επόμενο ματς θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι εκτός έδρας με την Γλυφάδα, η οποία είναι πολύ διαφορετική από τον πρώτο γύρο και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Όμως αν έχουμε εμφάνιση όπως η σημερινή θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου