ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπονήθηκε ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς προπονήθηκε και πάλι κανονικά μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον υπολογίζεται από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Προπονήθηκε ο Παππάς

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού», ταλαιπωρήθηκε από οξεία σκωληκοειδίτιδα, αλλά πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, αφού ακολουθεί δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως θα επιλέξει τον Παππά για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ και ίσως η επανεμφάνιση του, γίνει στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, που ακολουθεί δύο ημέρες αργότερα.

Ο Γκάνι Λαουάλ ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στον ώμο μετά από χτύπημα που δέχτηκε σε προπόνηση της ομάδας την περασμένη εβδομάδα. Ο Νιγηριανός σέντερ είναι πιθανό να μην κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.