ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μονόδρομος η νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες (15.00, Panathinaikos 24, NS 2), τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με μοναδικό στόχο το διπλό μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μονόδρομος η νίκη

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δει μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες του, η οποία θα συνοδευτεί και με την νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που «διψάει» για βαθμούς και θα έχει και την βοήθεια του κόσμου της. Άλλωστε όλοι στο «τριφύλλι» ψάχνουν το τρίποντο, ενόψει και το ντέρμπι της Λεωφόρου σε μία εβδομάδα από τώρα.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Νταβίντ Μέντες. Αντίθετα εκεί επέστρεψαν οι Γιώργος Κουτρουμπής και Χρήστος Δώνης.

Ο κόουτς σκέφτεται να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας και από 4-4-2 να αγωνιστεί με 4-5-1, με τον Χάρη Μαυρία να παίρνει πιθανότατα θέση βασικού και τον Κάρλος Ζέκα να αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας. Μία πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Στιλ, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Λαγό, Πράνιτς, Πέτριτς, Μαυρία, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Νίνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Καρέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.