Ποδόσφαιρο

Μονόδρομος η νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες (15.00, Panathinaikos 24, NS 2), τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με μοναδικό στόχο το διπλό μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δει μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες του, η οποία θα συνοδευτεί και με την νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που «διψάει» για βαθμούς και θα έχει και την βοήθεια του κόσμου της. Άλλωστε όλοι στο «τριφύλλι» ψάχνουν το τρίποντο, ενόψει και το ντέρμπι της Λεωφόρου σε μία εβδομάδα από τώρα.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Νταβίντ Μέντες. Αντίθετα εκεί επέστρεψαν οι Γιώργος Κουτρουμπής και Χρήστος Δώνης.

Ο κόουτς σκέφτεται να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας και από 4-4-2 να αγωνιστεί με 4-5-1, με τον Χάρη Μαυρία να παίρνει πιθανότατα θέση βασικού και τον Κάρλος Ζέκα να αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας. Μία πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Στιλ, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Λαγό, Πράνιτς, Πέτριτς, Μαυρία, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Νίνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Καρέλης.

Exit mobile version