ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην έξοδο ο Μέντες…

Ο Νταβίντ Μέντες έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής και όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανόν το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν για το «τριφύλλι».

Στην έξοδο ο Μέντες...

Ο Ολλανδός μέσος μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη για το Κύπελλο δεν έχει αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Μετά τις αναμετρήσεις με Πλατανιά και Παναιτωλικό, ο Μέντες για τρίτο σερί παιχνίδι δεν είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο ίδιος και ακόμα τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Μάλιστα μπορεί ο 33χρονος μέσος να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν φαίνεται πως αυτό είναι αρκετό για την παραμονή του.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Μέντες φέτος μετράει μόνο δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις 34 που είχε κάνει την περασμένη σεζόν.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Μπερίσα, Μπαϊράμι και Μπούι επίσης δεν υπολογίζονται και θα αποτελέσουν παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς δεν έχουν αποδείξει πως μπορούν να βοηθήσουν το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...