ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έγραψε ιστορία ο πιτσιρικάς…

Ο Σωτήρης Νίνης ήταν από τους παίκτες που στήριξε ο Παναθηναϊκός το μέλλον του και σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, ο μικρός τότε ακόμα, έγραψε την δική του ιστορία με το «τριφύλλι».

Έγραψε ιστορία ο πιτσιρικάς...

Ο Νίνης που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του τότε τεχνικού της ομάδας Βίκτορ Μουνιόθ, μετά από μερικές επίσημες συμμετοχές αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με την Λανς στην Γαλλία όπου πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Ρομέρο στο 81′.

Έτσι κατάφερε να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ και να γίνει ο νεότερος παίκτης ελληνικής ομάδας που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό αγώνα, ένα ρεκόρ που είχε μέχρι τότε ο Θωμάς Μαύρος. Ο Νίνης σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 12 ημερών πήρε λεπτά συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λανς, ενώ αντίστοιχα ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της ομάδας της Νέας Σμύρνης με την Ατλέτικο Μαδρίτης το 1971 σε ηλικία 17 χρονών και 4 μηνών.

Ο Παναθηναϊκός είχε αποκλειστεί σε διπλούς αγώνες από την Λανς για την φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία είχε χάσει με 3-1 και στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ έφερε 0-0.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μέσος του Παναθηναϊκού που πρόσφατα επέστρεψε και πάλι στον σύλλογο, είχε προλάβει ήδη φυσικά να γίνει και ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ με το «τριφύλλι», καθώς σε ηλικία 16 ετών και 9 μηνών είχε παίξει με αντίπαλο το Αιγάλεω για το πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.