ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Βαριά ήττα από το Ελληνικό

Στο ντέρμπι κορυφής για την 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών, ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη βαριά ήττα με 79-61 από το Ελληνικό και πλέον δύσκολα θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Βαριά ήττα από το Ελληνικό

Οι «πράσινες» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και γνώρισαν δίκαια την βαριά ήττα.

Στο κλειστό της Αργυρούπολης βρέθηκαν και οι φίλοι του «τριφυλλιού» που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

ÅËËÇÍÉÊÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Με την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες και με νευρικότητα στις κινήσεις τους. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ για το 2-6 και λίγο αργότερα για το 7-8, πριν το Ελληνικό κάνει ένα μικρό σερί για να περάσει με 14-8.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινες» δεν είχαν καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, στο σκορ να είναι στο 22-16.

ÅËËÇÍÉÊÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το σκηνικό συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο, με το Ελληνικό να έχει σταθερά το προβάδισμα, καθώς ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κάνει πολλά λάθη στην επίθεση. Δύο τρίποντα όμως από την Έιβερι αρχικά και από την Σλούκα, έφεραν την διαφορά στους τέσσερις πόντους (31-27), στα μισά του δεκαλέπτου.

Η Αμερικανίδα γκαρντ είχε την ευκαιρία να φέρει ακόμα πιο κοντά το σκορ, αλλά το άστοχο τρίποντο της δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Ελληνικό κατάφερε και πήρε διψήφια διαφορά, με το ημίχρονο να βρίσκει το «τριφύλλι» πίσω στο σκορ με 44-32.

ÅËËÇÍÉÊÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «πράσινες» συνέχισαν να κάνουν τα ίδια λάθη, καθώς δεν έβρισκαν διαδρόμους προς το καλάθι και το Ελληνικό ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο του αγώνα με αποτέλεσμα η διαφορά να είναι στο +14, για το 54-40 στα μέσα της περιόδου. Το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου έκλεισε με το σκορ στο 59-47.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην τελευταία περίοδο του αγώνα. Το Ελληνικό κράταγε την διαφορά ασφαλείας και όποτε ο Παναθηναϊκός σκόραρε, έβλεπε την γηπεδούχο ομάδα να απαντάει. Κάπως έτσι ήρθε απόλυτα φυσιολογικά το τελικό 79-61.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 44-32, 59-47, 79-61.

Ελληνικό (Καπογιάννη): Παπαμιχαήλ 8, Σταμάτη 13, Καλογήρου 2, Κοσμά 8, Μαγκλάρα 4, Μπαλτά 5, Νικολαϊδου 6, Χαλιβέρα 13, Τζόνσον 10, Μπόνη 8, Φουράκη Στ. 2. Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 8, Αυτζή 12, Κόνιαλη 4, Όλιβερ 16, Σλούκα 8, Έιβερι 8, Γλυνιαδάκη 2, Κυριακοπούλου 3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ