ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αναμνήσεις και οι συμβουλές του «Μπάτμαν» (Video)

Ο Αντώνης Φώτσης μέσω της επίσημης σελίδας της Euroleague, θυμήθηκε τις τρεις θητείες του στο «τριφύλλι», ενώ έδωσε και τις απαραίτητες συμβουλές στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Οι αναμνήσεις και οι συμβουλές του «Μπάτμαν» (Video)

Ο 34χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μέσα από ένα video που ετοίμασε η Euroleague θυμήθηκε τις θητείες του στην ομάδα, τότε που ως νεαρός δεχόταν τις συμβουλές μεγάλων παικτών και τώρα μεταδίδει την εμπειρία του στους νεαρούς παίκτες του τριφυλλιού.

Παράλληλα ο «Μπάτμαν» μεταξύ άλλων, ανέφερε και την πρώτη του φορά που αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν πολύ νέος. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα για έναν μεγάλο σύλλογο. Έμαθα πως να χτίσω τον χαρακτήρα μου, αλλά και πως θα γίνω ένας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Είχα τέτοιους συμπαίκτες που με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις και μου έμαθαν πως να γίνω καλός παίκτης».

Πλέον είναι αυτός βετεράνος και εμπνέει τους μικρούς παίκτες της ομάδας: «Οι νέοι έχουν περισσότερη ενέργεια, είναι περισσότερο διψασμένοι, αλλά πρέπει να μάθουν ποιον δρόμο να διαλέξουν και να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι για να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πιο έμπειροι συμπαίκτες τους μπορούν να τους βοηθήσουν περισσότερο, γιατί είναι κοντά τους είτε στις προπονήσεις, είτε στα αποδυτήρια, είτε όταν βγαίνουν έξω μαζί τους για δείπνο ή καφέ. Έτσι, τους προσεγγίζουν και τους συμβουλεύουν καλύτερα.

Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Έχουμε ταλαντούχους νέους κι είναι στο χέρι τους να δουλέψουν σκληρά, να εξελιχθούν και να γίνουν πετυχημένοι παίκτες».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Φώτση (από το 20:39 μέχρι το 24:23).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.