ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έκοψαν πίτα και τους τίμησαν (pics, vid)

Ο σύνδεσμος της Θύρας 13 Σύρου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρέα με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, την οποία και τίμησε.

Έκοψαν πίτα και τους τίμησαν (pics, vid)

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον τοπικό Φοίνικα, το όλο κλίμα ήταν πανηγυρικό καθώς η πορεία της ομάδας βάσει των δυνατοτήτων και των στόχων δεν είναι άσχημη και ούτως η άλλως αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής για το τμήμα.

Παρόντες από το «τριφύλλι», ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων αλλά και αρκετοί παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα ο Πανταλέων χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας τα εξής:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στεναχωρηθήκαμε πολύ που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Φοίνικα, αλλά θέλω να γνωρίζεται ότι ο Παναθηναϊκός κάνει μία μεγάλη ανοικοδόμηση της πολύς μεγάλης ομάδας που είχε. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές, τους αθλητές, αλλά κυρίως γίνεται απ’ αυτούς που έχουν αναλάβει τις τύχες του Βόλεϊ, αλλά και ολόκληρου του ερασιτέχνη.

Ουσιαστικά η θύρα 13 είναι αυτή που έχει κρατήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό ζωντανό. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση μέσα από τα «σπλάχνα» του, μέσα από την «καρδιά» του, γιατί η θύρα 13 είναι η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Θέλω να σας ζητήσω εγώ προσωπικά να κάνετε μία μικρή υπομονή, γιατί τα παιδιά παλεύουν με κάποια χρέη που υπάρχουν από το παρελθόν, αλλά γίνεται μία τρομερή προσπάθεια και θα τα καταφέρουν σίγουρα. Κάθε μέρα σε αγωνιστικό επίπεδο προσπαθούμε για το καλύτερο και ζητάμε λίγη υπομονή, γιατί ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί που του αξίζει, δηλαδή στην… Κορυφή».

Ο Ανδρεόπουλος με τη σειρά του, τόνισε:

«Για εμάς που βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και αγωνιζόμαστε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι μία τεράστια χαρά γιατί δεν κάνουμε μόνο το επάγγελμά μας, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε.

Στην ομάδα που μας μεγάλωσε, που μας έκανε άντρες, που μας έδωσε τόσα πολλά και τώρα εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να της δώσουμε ότι μπορούμε. Γι’ αυτό είναι μεγάλη η χαρά των περισσότερων παιδιών που βρισκόμαστε και παλεύουμε για τον Σύλλογο.

Οι καιροί είναι πάρα πολλοί δύσκολοι για την ομάδα, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο, δηλαδή να βάλουμε τις βάσεις για εκεί που θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, γιατί εκεί ανήκουμε.

Πολύ σωστά είπε ο Σωτήρης ότι τις γερές τις βάσεις τις βάζετε εσείς, γιατί με αυτούς που μιλάω στη διοίκηση είναι ο καθένας από εσάς. Μπορεί να έχει ένα ονοματεπώνυμο διαφορετικό από το δικό σας, αλλά είστε εσείς. Η διοίκηση της ομάδας είστε εσείς και εμείς το… γουστάρουμε αυτό».

volley men9
volley men8
volley men7
volley men6
volley men5
volley men2
volley men3
volley men4

Πηγή: www.koinignomi.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.