ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Green...ιάρα

Κυριακή, κοντή γιορτή…

Η Κρήτη φημίζεται για την φιλοξενία της είπαμε ε; Κάτι λάθος είδα βρε αδερφέ χθες το μεσημέρι δε μπορεί! Αμπέλαλε μες το Γεντί Κουλέ… Γράφει η Green...ιάρα!

Κυριακή, κοντή γιορτή...

Η Κρήτη φημίζεται για την φιλοξενία της είπαμε ε; Κάτι λάθος είδα βρε αδερφέ χθες το μεσημέρι δε μπορεί! Αμπέλαλε μες το «Γεντί Κουλέ»… Η ιστορία επαναλαμβάνεται λένε, γι’ αυτό και το πέναλτι φάντασμα έκανε πάλι την εμφάνιση του. Ο διαιτητής πέρασε τις κάρτες στο τσεπάκι του για αυτοκόλλητα της Panini και τις μοίραζε δόξα τον πανάγαθο, απλόχερα στους παίχτες μας. Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν απλά με άλλη κυβέρνηση έτσι για να έχουμε μία αλλαγή κάπου!

Τι να κρατήσω και τι να αφήσω από αυτό το παιχνίδι ειλικρινά. Από τη μία έχεις μία ομάδα με παίκτες απλήρωτους για μήνες, να συμπληρώνουν μετά από καιρό 16 άτομα στην αποστολή της ομάδας, να παίζουν με τόσο πάθος που ούτε σε τελικό Europa League  δε βλέπεις και αύριο δε ξέρεις αν θα βρουν κι άλλα χρήματα προκειμένου να συνεχίσουν στην Super League!

Για το πρωτόγνωρο μίσος απέναντι στο τριφύλλι και τα ασύλληπτα μέτρα της αστυνομίας δε θα μιλήσω. Ευτυχώς υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη για να τα δούμε όλα και φυσικά να ακούσουμε στο τέλος απίστευτες δηλώσεις από τον αμούστακο πια αλενατόρε να μιλάει για τυχερό Παναθηναϊκό και τον Νίκο Μαχλά να μας αποκαλεί ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων στο τέλος και να εξυμνεί το ήθος των φιλάθλων του ΟΦΗ. Γελάνε και τα τσιμέντα που έφαγε στο κεφάλι ο κύριος Παπαβασιλείου!

Από την άλλη ένας Παναθηναϊκός νικητής, μία ομάδα συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος, συγκροτημένη, ψυχωμένη, με αντανακλαστικά κι επιτέλους σημάδια αντίδρασης κι ανατροπή του σκορ. Το κοπέλι από τα μέρη σας, το Ηράκλειο ντε, το έκανε το καθήκον του και μάλιστα διπλά. Κι επειδή ο δολοφόνος χτυπάει ως γνωστόν 3 φορές, μία φωτοβολίδα του Πράνιτς «έγραψε» στα δίχτυα, όχι σαν κι αυτή που έφαγε ο Καρέλης στο τέλος του αγώνα. Κάποιος να μου ξεματιάσει τον Μπεργκ όμως γιατί η καρδούλα μου με πιάνει να τον βλέπω έτσι. Έκανε σε πολλούς εντύπωση ότι σκοράραμε με το καλημέρα στο 3ο λεπτό. Σιγά το πράγμα βρε κουτά, ο Εργοτέλης εχθές σε 3 λεπτά είχε κάνει πέντε πέναλτι..

Εμείς απλά επιβεβαιώσαμε τον κανόνα ξανά, πως τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και επουδενί στα χαρτιά! Ευχή όλων να ξεκινήσει και να τελειώσει το πολυαναμενόμενο ματς στις 22/2 στη Λεωφόρο. Για απαράδεκτα πανό δε θα μιλήσω, το έχουμε τερματίσει το θέμα θαρρώ. Θα το προσπεράσω σαν τα συνθήματα που ακουγόντουσαν χθες στην Κρήτη για τον κύριο Αλαφούζο ή σαν τη σέρβικη τρομοκρατία που πήγαν να μας ποτίσουν τον εγκέφαλο. Κυριακή, κοντή γιορτή λοιπόν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE