ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Η βελτίωση στο δεύτερο έφερε την νίκη»

Στην βελτίωση που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, λίγη ώρα μετά την νίκη επί της ΑΕΚ.

Ιβάνοβιτς: «Η βελτίωση στο δεύτερο έφερε την νίκη»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, μίλησε για την βελτίωση της ΑΕΚ σε σχέση με τον πρώτο γύρο, πρόσθεσε πως οι παίκτες του στα δύο πρώτα δεκάλεπτα έχασαν μερικά αρκετά εύκολα καλάθια και απέδωσε την νίκη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές κι έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα από τον πρώτο γύρο κι έχει 4-5 παίκτες που την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος παίξαμε καλή άμυνα, αλλά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και χάσαμε κάποια απίστευτα εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε στην άμυνα, παίξαμε πολύ πιο δυνατά, βελτιωθήκαμε στην επίθεση και παρότι δεν σκοτώσαμε την ΑΕΚ φτάσαμε στη νίκη. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Ιβάνοβιτς πριν κάνει το σχόλιο του για τον Λαουάλ.

«Είχε δεχτεί ένα χτύπημα κι έχει έναν μικροτραυματισμό, γι’ αυτό δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με την ομάδα ακόμη. Περιμένουμε να δούμε, μέρα με μέρα, πώς θα είναι κι όταν υπάρξει βελτίωση θα ξέρουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.