ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο: «Σας ευχαριστώ για την στήριξη»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση, μετά από ατύχημα στο κεφάλι και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του.

Λέτο: «Σας ευχαριστώ για την στήριξη»

Ο άσος πρώην του Παναθηναϊκού και νυν της Λανούς αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη και αφού ενημέρωσε πως η εγχείρηση πήγε καλά, ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον στήριξαν στην περιπέτεια του.

Αναλυτική η δήλωση:

«Η εγχείριση πήγε πολύ καλά και αύριο, εάν θέλει ο Θεός, θα πάω σπίτι μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά και την στήριξή σας.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποδοσφαιριστές, οπαδοί, και ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα με το ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσω τη Λανούς και το ίδρυμα Φαβαλόρο που ήταν πάντα κοντά σε εμένα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα λόγια του Σεμπάστιαν Λέτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.