ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ντροπή για το ποδόσφαιρο»

Ντροπή για το ποδόσφαιρο τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα. Νίκη στη Λεωφόρο επί του Ολυμπιακού, το μήνυμα του Πορτογάλου.

«Ντροπή για το ποδόσφαιρο»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στην «Πράσινη», μετά το τέλος του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», εκφράζοντας την έκπληξη του για τα όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως πρώτη φορά ζει τέτοιου είδους καταστάσεις στη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα στην «Πράσινη»:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους αυτό κόντρα στον ΟΦΗ, όμως καταφέρατε να πάρετε τους τρεις βαθμούς.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε κακή βαθμολογική θέση, όμως οι παίκτες του προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Εμείς, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο όμως, κάναμε το παιχνίδι μας και φθάσαμε στη νίκη». Η ατμόσφαιρα μόνο φιλική δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό. Δεχθήκατε αμέτρητα αντικείμενα, συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα στο Ηράκλειο.

«Όσα συνέβησαν εκεί είναι πολύ άσχημα. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό. Πραγματικά λυπάμαι για όσους δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση». Έχεις ξαναζήσει κάτι ανάλογο όσο καιρό είσαι στην Ελλάδα;

«Όχι, όχι. Αλήθεια. Νιώθω έκπληκτος! Γνωρίζω ότι κάποια γήπεδα στην Ελλάδα, είναι δύσκολα για τον αντίπαλο, αλλά όσα ζήσαμε την Κυριακή, τόσα άσχημα πράγματα, δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου».

Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι αν η ομάδα καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα έχει ελπίδες για τίτλο;

«Πρώτα απ’ όλα, στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Παίζουμε στο σπίτι μας, κόντρα σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο που είναι πρώτος στη βαθμολογία. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το παιχνίδι, να μειώσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει στους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα δούμε. Θα δουλέψουμε πολύ δυνατά αυτήν τη βδομάδα για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.