ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα Τρίκαλα, ο ημιτελικός και ο… τελικός

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ και πλέον στρέφει την προσοχή του στα Τρίκαλα, τα οποία αντιμετωπίζει αύριο στο ΟΑΚΑ.

Τα Τρίκαλα, ο ημιτελικός και ο… τελικός

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς καλείται μέσα σε μία εβδομάδα να «βγάλει» τρία ματς, πολύ δύσκολα έχοντας αφήσει πίσω του, το πρώτο. Και αν το ματς με τα Τρίκαλα δεν αναμένεται να είναι υψηλών απαιτήσεων, αυτό της Κυριακής στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» θα θέλουν και «εκδίκηση» για την ήττα στο πρωτάθλημα και αναμένεται να παίξουν με… έξτρα κίνητρο. Η κρίσιμη «τετράδα» αγώνων συμπληρώνεται με τον «τελικό» με την Μακάμπι την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, ματς που ενδεχομένως (αν το κερδίσει ο ΠΑΟ) δώσει στο «τριφύλλι» τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάνοβιτς περιμένει και τον Γκάνι Λαβάλ, ο οποίος ενδέχεται να ντεμπουτάρει απέναντι στον Κολοσσό, αν και εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο, ενώ από την άλλη ο Νίκος Παππάς θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο να συμμετοχής, ούτως ώστε να βρει ρυθμό μετά την απουσία του (3 εβδομάδες ήταν εκτός).

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (18/2, 19:00, Novasports3) τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, με τον Ιβάνοβιτς να έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του ενόψει Πυλαίας.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.