ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παπαδοπούλου: «Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις»

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και για την παρουσία της στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε η νεαρή πασαδόρος, Χαρά Παπαδοπούλου.

Παπαδοπούλου: «Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις»

Η νεαρή αθλήτρια του τριφυλλιού, ήταν καταλυτική με την απόδοσή της στο πρόσφατο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να πάρουν την πρόκριση με ολική επαναφορά στο ματς, αφού το τριφύλλι βρέθηκε να χάνει στην Κυψέλη από την Ένωση με 0-2 σετ.

Η Χαρά Παπαδοπούλου, μίλησε στην Πράσινη για την πορεία της ομάδας ως τώρα, αλλά και για το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που έπαιξε ρόλο στην επίτευξη της νίκης νομίζω ότι ήταν η θέληση. Ξέραμε τη σημασία του αγώνα, και σαφώς δεν ήραμε για να χάσουμε. Τα δύο σετ που χάσαμε μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε τι έπρεπε να γίνει, «ξυπνήσαμε» και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε».

Για την είσοδό της που άλλαξε που άλλαξε τη ροή του αγώνα:

«Όπως όλη η ομάδα έτσι και εγώ το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται και χαίρομαι πάρα πολύ, που με αυτή την αλλαγή καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια της ομάδας και τους στόχους της:

«Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, γιατί και το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να ξαναβρούμε τον εαυτό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.