ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Δεν περνάνε αυτά στην κυρία Μπεργκ…(pic)

Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν έβαλε στην θέση του έναν χρήστη του twitter που της έστειλε υβριστικό μήνυμα.

Δεν περνάνε αυτά στην κυρία Μπεργκ...(pic)

Οπαδός του Ολυμπιακού έστειλε στην σύζυγο του Σουηδού άσου το μήνυμα: «Αντε γ… Μπεργκ» και η απάντηση στην αρχή ήταν ήρεμη. Αλλά πόσο να αντέξει η γυναίκα…

 «Μπορείς να δείξεις την υποστήριξή σου στην ομάδα σου, χωρίς να χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη. Αυτό είναι ασέβεια μπροστά σε ό,τι πρεσβεύει το ποδόσφαιρο», του έγραψε η Ζοζεφίν, αλλά ο «μάγκας» δεν σταμάτησε εκεί.

«Δεν ξέρεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, φύγε από εδώ», τόλμησε να της γράψει και πήρε την απάντηση που του αναλογούσε φυσικά.

«Ένας τύπος μου τουιτάρει “άντε γ** Μπεργκ. Τον ευχαριστώ για την ενθάρρυνση αλλά γ***αστε ήδη», ήταν η ατάκα της συζύγου του Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE