ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος: «Ο Ταυλαρίδης δίνει την ψυχή του»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης από τις πρώτες του εμφανίσεις με τα πράσινα κατάφερε να κερδίσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και σε αυτούς ανήκει και ο Μίμης Δομάζος.

Δομάζος: «Ο Ταυλαρίδης δίνει την ψυχή του»

Ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τον Ταυλαρίδη και φάνηκε εντυπωσιασμένος από το πάθος και την λεβεντιά όπως είπε που βγάζει στο παιχνίδι του. Επίσης ο Δομάζος αναφέρθηκε φυσικά και στο ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό και προειδοποίησε τους οπαδούς, ώστε να είναι προσεκτικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal»:

Για την προσθήκη του Ταυλαρίδη και τα θετικά στην άμυνα: «Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τα πατήματά του τελευταία και βγάζει περισσότερο ψυχή με την προσθήκη του Ταυλαρίδη. Γιατί είδαμε όλοι με τον ΟΦΗ, για παράδειγμα, πόσα προβλήματα είχε η άμυνα και πόσες ευκαιρίες έκανε ο αντίπαλος παίζοντας μόνο με έναν κυνηγό. Νομίζω ότι η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε απ’ τον Ταυλαρίδη: τη λεβεντιά! Ο άνθρωπος βάζει τα πόδια του με πάθος, δίνει και την ψυχή του και αυτό το βλέπουν οι συμπαίκτες του, παραδειγματίζονται και το κάνουν κι αυτοί. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που βλέπουμε περισσότερη σκληράδα και ψυχή στον Παναθηναϊκό, στοιχεία που πιστεύω ότι θα καθορίσουν τον νικητή».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Το ντέρμπι θα κριθεί στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Πως θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά οι παίκτες, κάτι που θα φανεί απ’ τα πρώτα λεπτά του ματς. Ο κόσμος επίσης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί αυτοί θα προσπαθήσουν να νευριάσουν και τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον κόσμο για να χαλάσουν το παιχνίδι, να χαλάσουν και την εξέδρα. Δεν πρέπει να πέσουμε στην μπλόφα τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.