Ο Αμερικάνος ακραίος του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακός στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Ο ίδιος αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του και στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάκριση αυτή. Κατέκτησα στο παρελθόν δυο αντίστοιχους τίτλους στην Αμερική αλλά αυτή η διάκριση σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι σίγουρα πιο σπουδαία».

Που αφιερώνεις την διάκριση του MVP;

«Την αφιερώνω σε όλη την ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Κηφισιά και ακόμα κι αν δεν έπαιξε ο Γιοβάνοβιτς εμείς κάναμε ένα πολύ καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορεί κάποιος να βγει MVP αν όλη η ομάδα δεν παίξει καλά, οπότε μαζί με όλη την ομάδα θα μοιραστώ αυτή τη διάκριση».

Για τον αν η 4αδα είναι εφικτός στόχος: «Αν και χάσαμε στη Σύρο, θεωρώ ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στόχος είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λαμία: «Η Λαμία έχει ανέβει στο δεύτερο γύρο και θα έρθει με ενέργεια να  παίξει με εμάς. Εμείς χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Volleyleague:«Αισθάνομαι μια πολύ καλή επιλογή. Μου αρέσει το πρωτάθλημα, μου αρέσει η μαχητικότητα που έχει ο Παναθηναϊκός».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS