ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κουκ: «Αφιερωμένο στην ομάδα»

Ο Μπράιαν Κουκ αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague και αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα.

Κουκ: «Αφιερωμένο στην ομάδα»

Ο Αμερικάνος ακραίος του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακός στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Ο ίδιος αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του και στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάκριση αυτή. Κατέκτησα στο παρελθόν δυο αντίστοιχους τίτλους στην Αμερική αλλά αυτή η διάκριση σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι σίγουρα πιο σπουδαία».

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Που αφιερώνεις την διάκριση του MVP;

«Την αφιερώνω σε όλη την ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Κηφισιά και ακόμα κι αν δεν έπαιξε ο Γιοβάνοβιτς εμείς κάναμε ένα πολύ καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορεί κάποιος να βγει MVP αν όλη η ομάδα δεν παίξει καλά, οπότε μαζί με όλη την ομάδα θα μοιραστώ αυτή τη διάκριση».

Για τον αν η 4αδα είναι εφικτός στόχος: «Αν και χάσαμε στη Σύρο, θεωρώ ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στόχος είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λαμία: «Η Λαμία έχει ανέβει στο δεύτερο γύρο και θα έρθει με ενέργεια να  παίξει με εμάς. Εμείς χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Volleyleague:«Αισθάνομαι μια πολύ καλή επιλογή. Μου αρέσει το πρωτάθλημα, μου αρέσει η μαχητικότητα που έχει ο Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.