ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαι έτοιμος»

Ο Σωτήρης Νίνης είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα περιμένουν πως και πως το ματς.

«Είμαι έτοιμος»

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε στην κάμερα της Nova, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Νινης:

«Το περιμένουμε πως και πως. Είναι ντέρμπι. Είναι καλό που είμαστε κοντά στη βαθμολογία με τον Ολυμπιακό και αυτό από μόνο του κάνει διαφορετικό το παιχνίδι. Το κίνητρο που έχουμε είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαφορά βαθμών με τον Ολυμπιακό: 

«Κυνηγάμε να μειώσουμε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να νικάμε όλα τα ματς και να κοιτάμε πιθανές γκέλες που θα κάνει ο αντίπαλος. Την Κυριακή έχουμε μια ευκαιρία να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τη διαφορά και θα περιμένουμε ένα στραβοπάτημα, εφόσον πάρουμε τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική».

Για το αν δίνει προβάδισμα η Λεωφόρος: 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Ο Ολυμπιακός παίζει μεσοβδόμαδα, μπορεί αυτό να του βγει σε καλό ή σε κακό. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το ότι παίζουμε στη Λεωφόρο είναι πολύ σημαντικό, θα μας δώσει κίνητρο ο κόσμος που τον θέλουμε δίπλα μας. Από ότι ξέρουμε όλοι μας τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί ήδη οπότε το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ας ελπίσουμε να γίνει ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια, να μην υπάρξουν επεισόδια. Δεν θέλουμε τα επεισόδια. Δεν βολεύει κανέναν μας, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο κόσμος θα έχει κόσμια συμπεριφορά και θα μας παροτρύνει να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα κάνουν δώρο στον κόσμο αυτό που περιμένει: 

«Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη. Σε ένα τέτοιο ματς η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία».

Για το που πιστεύει θα κριθεί ο αγώνας: 

«Νομίζω ότι θα κριθεί στο πάθος, στη δύναμη και στο ποια ομάδα θα έχει περισσότερη τύχη. Δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλό μας. Τα ντέρμπι πάντα σου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο, σου βγάζουν κάτι παραπάνω. Θα είναι δύσκολο και δυνατό παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες. Δεν θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό όμως αλλά την ομάδα μας. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για το αν είναι έτοιμος για το ντέρμπι:

«Έτοιμος είμαι. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να βοηθάω την ομάδα».

Για το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό:

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά».

Για την Εθνική Ελλάδος: 

«Είναι ένας στόχος που έχω και εφόσον παίζω κάποια στιγμή ίσως γίνει. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να παίζω και να παίζω καλά».

Για το αν του ζητάει ασίστ ο Μπεργκ:

«Από όλους. Η δουλειά μας είναι να βγάζουμε τους επιθετικούς όσο πιο εύκολα γίνεται σε θέση για γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...