ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Επιβλητική νίκη με υπογραφή Βαζέχα

Το panathinaikos24.gr βρίσκεται σε ρυθμούς ντέρμπι και σας θυμίζει το επιβλητικό 3-0 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1991-1992 που σημαδεύτηκε από το υπέροχο γκολ του Κριστόφ Βαζέχα.

Επιβλητική νίκη με υπογραφή Βαζέχα

Για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ,ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν στον ΟΑΚΑ και κατάφερνε να την νικήσει άνετα με 3-0, με την ομάδα του Πειραιά να κάνει αισθητή την παρουσία της μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0. Εκείνη την περίοδο ο Βασίλης Δανιήλ και η ομάδα του δεχόταν έντονη κριτική από τον τύπο και το αποτέλεσμα αυτό ήταν η καλύτερη απάντηση του Καβαλιώτη τεχνικού.

Παναθηναϊκός (Βασίλης Δανιήλ): Βάντσικ, Αποστολάκης, Καλιτζάκης, Μαυρίδης, Καλατζής, Χριστοδούλου, Καραγεωργίου, Μπορέλι (55′ Τσιφούτης), Μαραγκός (83′ Φραντζέσκος), Σαραβάκος, Βαζέχα.

Αξιοσημείωτες ήταν και οι δηλώσεις του τότε προπονητή του Παναθηναϊκού Δανιήλ:

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε σήμερα ότι είναι η ταχύτερη ομάδα και η ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτά τα εφόδια δεν μπορούν να εξαλειφθούν από μια ήττα και σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο από το παρόν. Ο τίτλος του χειμώνα (τον πήρε η ΆΕΚ) δεν λέει τίποτα ,ο δρόμος είναι μακρύς και θα φανεί σύντομα ο ρόλος κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα.»

Θάνος Νικολογιάννης

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.