ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρούλιας: «Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Νίκος Καρούλιας, μιλώντας στον Ρ/Σ «NovaΣπορ fm 94,6», ενώ αναφέρθηκε και στις σημαντικές στιγμές που έζησε μέσα από τέτοια ματς στην καριέρα του.

Καρούλιας: «Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, μίλησε για τις πιθανότητες νίκης που έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καρούλιας στο NovaΣπορ fm 94,6:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με τον ΟΦΗ φάνηκε ότι αν τσαντιστεί, ερεθιστεί και ο προπονητής δώσει σωστές κατευθύνσεις μπορεί η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε πολύ η απόδοση του. Έναν τέτοιο Παναθηναϊκό, όπως στο δεύτερο μέρος θέλω να δω την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, ασχέτως τις διακυμάνσεις που έχει στην απόδοση του και πρέπει να δούμε πως θα χειριστεί αυτήν τη σφαλιάρα. Έχει αρκετά προβλήματα στη σεζόν και με τον Περέιρα δεν έχει δει κάτι πολύ καλύτερο. Είναι ανώτερος συγκριτικά με τον Μίτσελ».

Για το προσεχές ντέρμπι:

«Την Κυριακή θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Θα έδινα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, επειδή πρέπει να κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι καλό στα τελευταία δύο χρόνια. Έχει ηρεμία. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι έχει το ρόστερ και το βάθος στον πάγκο για να διεκδικήσει τον τίτλο. Μακάρι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και το πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η απειρία. Δεν καταφέρνει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, όπως έκανε με τον ΟΦΗ. Αυτά τα παιχνίδια σε φτιάχνουν ψυχολογικά. Μπορεί τη μια Κυριακή να μην είσαι καλός και την επόμενη που θα έχεις ντέρμπι να είσαι εντελώς διαφορετικός, γιατί αυτά τα ματς σε φτιάχνουν».

Για το ποιος παίκτης τον έχει δυσκολέψει στα ντέρμπι που έπαιξε:

«Αυτός που με είχε δυσκολέψει πολύ ήταν ο Σέστιτς, που έκανε υδραυλικές κινήσεις. Όπως και ο Τάκης ο Λεμονής, που είχε κλειστή ντρίπλα».

Για τη στιγμή που ξεχωρίζει από αυτές που έζησε με τον Παναθηναϊκό:

«Η μεγαλύτερη επιτυχία όταν φθάσαμε στους τέσσερις της Ευρώπης. Ήταν μια αξιοθαύμαστη πορεία και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη την εποχή».

Για τον παίκτη με τον οποίο τον παρομοιάζαν: «Με τον Μπρίγκελ μοιάζαμε στη μορφή, στη δύναμη και στην ταχύτητα. Ήταν πιο γρήγορος, αλλά εγώ είχα καλύτερη τεχνική νομίζω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.