ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Οδηγός μας το ματς πρωταθλήματος»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Μανωλόπουλος: «Οδηγός μας το ματς πρωταθλήματος»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αναφέρθηκε στο ματς του τριφυλλιού για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ επεσήμανε και το που πρέπει να χτυπήσουν οι πράσινοι τον ΠΑΟΚ, ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους,

Η σκέψη μας αυτές τις μέρες είναι αποκλειστικά και μόνο στραμμένη στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ξέρουμε πως έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και πολύ σοβαρή ομάδα, έχουμε «οδηγό» το ματς του πρωταθλήματος που χάσαμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γνωρίζουμε πως το κίνητρο είναι τεράστιο τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο μας. Ένα σύνολο με αρχές, φιλοσοφία και εξαιρετική κατεύθυνση από τον πάγκο και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Εμείς, δουλεύουμε σκληρά θέλοντας να δούμε σε ποια σημεία θα «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες των αντιπάλων μας.

Σ’ ένα ματς νοκ άουτ και ειδικότερα σε μια τόσο καυτή έδρα ξέρουμε πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε το «λάθος». Από το πρώτο λεπτό οφείλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα ελέγξουν τον ρυθμό ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Περιμένουμε αυτόν τον αγώνα μήνες καθώς είμαστε μαζί με τον ΠΑΟΚ οι ομάδες που κερδίσαμε δίκαια τη συμμετοχή μας σε αυτόν.

Παράλληλα, γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια μακριά από την έδρα μας. Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και κλείνει αυτός ο κύκλος των ταξιδιών με το παιχνίδι στην Κρήτη με το Ρέθυμνο.

Τρεις αγώνες μεγίστης σημασίας για εμάς. Όπως είπαμε όμως αυτό που υπάρχει στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι μόνο το παιχνίδι στην Πυλαία που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε έναν βασικό μας στόχο. Ο Παναθηναϊκός πάντα κυνηγά τους τίτλους και αυτός ο αγώνας είναι το «εισιτήριο» για να διεκδικήσουμε ακόμη έναν.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.