ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κορυφαίο το γκολ του Πέτριτς

Το γκολ του Μλάντεν Πέτριτς με τον Λεβαδειακό, ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της 18ης αγωνιστικής, στην αργοπορημένη… ψηφοφορία, που ολοκληρώθηκε σήμερα, μετά και την διεξαγωγή του αναβληθέντος ματς ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο.

Κορυφαίο το γκολ του Πέτριτς

Ο διαγωνισμός του ΠΣΑΠ και της Nova για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ολοκληρώθηκε… ετεροχρονισμένα, καθώς εκκρεμούσε η αναμέτρηση Εργοτέλης-Πανιώνιος.

Κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής, ψηφίστηκε αυτό του Μλάντεν Πέτριτς στο ματς της Λεωφόρου, με τον Λεβαδειακό (1-0).

Ο Ντάνιελ Πράνιτς «σέρβιρε» με το αριστερό από στημένη μπάλα, από αριστερά, ο συμπατριώτης του… οριζοντιώθηκε, πραγματοποιώντας μια πανέμορφη κεφαλιά-ψαράκι, στέλνοντας στα δίχτυα τη μπάλα, στο 28΄του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ του Κροάτη ήταν το μοναδικό στην αναμέτρηση και χάρισε τους τρεις βαθμούς στο «τριφύλλι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.