ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Κλειδί η πιεστική άμυνα»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Γλυφάφας με 13-8 εκτός έδρας και ο τεχνικός της ομάδας πόλο, Κώστας Λούδης δε θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος.

Λούδης: «Κλειδί η πιεστική άμυνα»

Το «τριφύλλι» πέρασε με ευκολία από μία πολύ δύσκολη έδρα, δείχνοντας συγκεντρωμένο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με μια ομάδα, που ήταν σε πολύ καλή ψυχολογία από τις νίκες που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό και πιστεύω πως κοιτάζει πιο ψηλά. Έπρεπε να δείξουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν και το ζητούμενο. Τα παιδιά μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και έπαιξαν πάρα πολύ πιεστική άμυνα, όπως θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει. Αφήσαμε πολύ λίγους χώρους στον αντίπαλο και νομίζω αυτό ήταν το κλειδί για να βγει η ομάδα στην επίθεση και με σωστές επιλογές να διευρύνει το σκορ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.